Despre noi

Cu o experință remarcabilă în materie de Drept Comercial, Drept Penal și Dreptul Familiei, dar și cu o rată de success care pe mulți îi pune pe gânduri, dacă nu chiar îi face invidioși, vin și vă spun că atunci când faceți primii pași către serviciile unui avocat, este de preferat să analizați și realizările acestuia.

Dacă pe unii dintre noi ne recomandă vechimea și părul cărunt, pot spune că în cariera mea de 10 ani în această profesie, nu m-a recomandat și nu mă va recomanda decât rata succesului.

De la cazuri unice pentru instanțele române, la cazuri extrem de mediatizate și evident, la cele majoritare, în proporție de peste 90% au fost finalizate cu succes.

Este drept că sunt unul dintre avocații care în urma analizării/radiografierii unei spețe, arăt clienților care sunt șansele efective. Semnarea unui contract de asistență juridică, reprezintă analiză, implicare, spontaneitate și nu în ultimul rând cunoștințele necesare.

În acest sens vin și arăt că nu trebuie niciodata să-ți subestimezi adversarii ci, trebuie să te folosești de greșelile lor.
 

Cabinet Avocat Cristian Căliniță

  • Experienta peste 10 ani in probleme juridice diverse, din domenii variate ale dreptului;
  • In cele peste 2500 de cazuri preluate am descoperit solutii juridice eficiente pentru probleme dificile;
  • Lucram inclusiv cu cazuri complicate pe care alti avocati nu le-au putut rezolva;
  • Avem peste 90% rata de succes in cazurile reprezentate de noi in instanta.

Contact: 0769 622 441

VEZI CAZURI REZOLVATE CERE UN SFAT ONLINE