Cazuri si media

Badea Alexandru Mihai – Răpire Internațională de Minori

Un nou caz de răpire internațională de minori soluționat cu succes pentru clientul nostru.

Citeste mai mult

GENERAL MPM IMPEX SRL

Seriozitatea si reusitele ne-au recomandat si in privinta acestei noi colaborari.

Citeste mai mult

TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL

Litigiile in materie comerciala tratate cu profesionalism, au condus la demararea unei noi colaborari in aceasta materie.

Citeste mai mult

Porsche Inter Auto Romania

După 7 ani de proces, instantele române stabilesc în unanimitate (Tribunal, Curte de Apel și Înalta Curte de Casație și Justiție) soluția corecta!!!

Citeste mai mult

MARIN SORIN NOURAȘ

Inca un caz de Răpire internațională soluționat cu succes, minorul aflându-se deja în Belgia, unde avea reședința obișnuită.

Citeste mai mult

Ibram Ildan

Cazul Ibram Ildan – un dosar penal în care ne-am judecat 6 ani iar soluția a fost una de condamnare cu executare de 7 ani, soluție definitivă. TOTUȘI, pentru că instanțele din România nu au avut în vedere nici în fond și nici în apel, aspectele și circumstanțele invocate de noi, am OBȚINUT de la […]

Citeste mai mult

Groseanu Lungu Ninel

Cazul Groseanu Lungu Ninel – materie contravențională – înlăturarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Citeste mai mult

Amuza Adrian

Cazul colegului Amuza Adrian – materie contraventională – înlăturarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Citeste mai mult

Refuzul purtării măștii la copii – DESPRE CARE PROTECȚIE ESTE VORBA ÎN FAPT?

Moto: În această vacanță de vară copiii români s-au jucat împreună în grupuri de 5 – 20 fără ca autoritățile române să producă vreun exemplu medical cert de molipsire în masă. Este ARTICOLUL 913 NCPC o modalitate de a proteja refuzul portului de mască sau vizieră al minorului la școală sau în alte locuri? Aparent, […]

Citeste mai mult

Gugiu Ciprian

Gugiu Ciprian – Copilul a ramas definitiv la tata

Citeste mai mult

Teodorescu Gabriel Marian

Teodorescu Gabriel Marian – abuzurile ANAF duc pana la incercarea de a atrage raspunderea solidara pentru decizii emise impotriva unor societati fara capacitate de exercitiu (dizolvate inaintea emiterii deciziilor)

Citeste mai mult

Tepelus Alexandru Laurentiu

Tepelus Alexandru Laurentiu – minorul a ramas provizoriu la tata, pana la solutionarea divortului dar, acesta a obtinut si beneficiul locuintei

Citeste mai mult